maandag, juni 07, 2004

Zondag 6 juni

Zondag 6 juni

We hadden behoefte om vandaag eens lekker uit te slapen. Tegen 9.30 waren we wel wakker maar nog geen zin om op te staan. Toevallig was Spiderman op TV dus we hebben deze film afgekeken. Het was dus wel 12.00 uur voordat we voor een ontbijt naar de IHOP gingen. Hier weer lekker ontbeten en daarna zijn we naar Universal gegaan. Het was vandaag namelijk de laatste dag dat onze kaartjes geldig waren.

Als eerste hebben we de Mummy gedaan. We kozen deze keer voor de singles-rij omdat de wachttijd 45 minuten was. Helaas was er een storing in de attractie waardoor de attractie even stil gelegen had. Toen hij eindelijk weer draaide waren we zo aan de beurt. Ook voor de 2e keer is de rit echt geweldig en dat zal hij ook wel blijven denk ik zo…

In de Studios hebben we vervolgens ook Jaws voor de 2e keer gedaan. Ik heb geprobeerd wat te filmen maar dit viel niet mee….moest natuurlijk ook opletten dat de videocamera niet drijfnat werd. Toch staat de haai er een paar keer op.

Toen we verder door het park liepen begon net de show van Animal Planet, was wel aardig met honden, apen, vogels maar niet echt spectaculair.

Ook ET hadden we nog niet gedaan en de wachtrij hiervoor was vandaag niet zo lang dus ook deze attractie hebben we gedaan. Je gaat hier met een soort van Piet Plezier door de lucht en helpt ET om zijn planeet te redden. Zag er wel heel mooi gemaakt uit.

Toen we naar de uitgang liepen zagen we dat de Horror Make-up show bijna zou beginnen en dus hebben we deze ook nog even gedaan. Het was een erg leuke show over de effecten die men gebruikt in horrorfilms..je weet wel…messen, bloed, maskers. Ze hadden een leuke vrijwilligster uitgekozen. Een heel verlegen meisje uit Korea die ze een paar keer flink lieten schrikken…ze was het perfecte slachtoffer. Toch leuk dat we deze show ook nog gezien hadden.

Tegen vijfen wilden we nog even naar Islands of Adventure om bijvoorbeeld de Hulk en de waterbanen nog te doen maar helaas hielp het weer ook nu niet mee. Het begon weer hard te regenen en te onweren en daarom waren alle buitenattracties gesloten. We hebben even gewacht tot de grootste bui voorbij was en toen zijn we naar Spiderman gelopen. Dit is een van de weinige binnenattracties en deze was de moeite waard om nogmaals te doen. We kozen weer voor de singlerij want door het slechte weer was de wachttijd behoorlijk opgelopen. We hadden echter geluk want we konden toch samen in een karretje.

Toen we weer buitenkwamen zag het er niet naar uit dat het snel zou opklaren daarom besloten we om het voor gezien te houden.

We zijn wezen eten bij Ponderosa. Was weer lekker alleen zaten we in een stuk van het restaurant waar het wel heel erg koud was. Ik had wel mijn trui bij maar het hielp niet echt en Vince had het zelfs koud.

Vanavond houden we het verder voor gezien. Op TV is nu een film A Knights tale aan de gang en deze ga ik nu lekker kijken.

Morgen vroeg op want dan gaan we naar Seaworld. Daar verheug ik me nu al op.