donderdag, juni 10, 2004

Woensdag 9 juni en donderdag 10 juni

Woensdag 9 juni 2004

Vandaag is het dan toch echt zover..we gaan weer naar huis. Onze vlucht staat voor half twee gepland dus we hebben nog de tijd.

Gisteravond hadden we geen puf meer om in te pakken want we waren allebei doodop. Ondanks dat hebben we vannacht allebei erg onrustig en kort geslapen. Rond 7.30 daarom maar opgestaan en begonnen met het inpakken van de koffers.

Ondanks het feit dat we allebei nieuwe sportschoenen hebben gekocht en ook diverse t-shirts e.d. past alles in de 2 koffers en hoefden we niet de extra meegenomen tas in gebruik te nemen. Dit scheelt natuurlijk weer met sjouwen.

Omdat Vince zich niet echt lekker voelde en last had van een opstandige buik besloten we toch maar het eenvoudige hotelontbijt te gaan nuttigen. De pannekoeken en eieren zouden hem toch niet gesmaakt hebben. Na het ontbijt de laatste spulletjes ingepakt en nog wat TV gekeken op de hotelkamer. Tegen half elf richting de Publix gereden om nog wat te drinken en eten/snoepen te halen voor in het vliegtuig.

Het inleveren van de auto is echt een makkie…sleutels erin laten zitten…medewerkster scant de auto en je krijgt bewijsje dat auto is ingeleverd. Niks geen vervelende papierwinkel ofzo. We waren ook zo klaar met het inchecken en hadden dus nog zo’n anderhalf uur over. In de foodmall wat te drinken gehaald en wat spelletjes gedaan. Tegen een uur of half 1 nog een salade van de Mac gegeten en toen was het tijd om richting de terminal te gaan met het treintje.

We vlogen met SONG ( dochter van Delta ). Dit zijn hele mooie toestellen met leren zittingen en iedereen een eigen tv-scherm. Hierop waren vele satelietzenders te zien, veel verschillende muziek, je kon deelnemen aan een kwis en een film kijken. Voor dit laatste moest je dan wel 5 dollar betalen. We hebben allebei een filmpje gekeken : Vince Starsky en Hutch en ikzelf heb 50 first dates gezien. Dit was echt een geweldige film.

Door het kijken van de films was de 2,5 uur durende vlucht zo voorbij en waren we op tijd op JFK. Hier zouden we om 18.30 weer verder vliegen. Ook hier dus weer zo’n 1,5/2 uur de tijd. Even een wandeling gemaakt door de terminal en bij Starbucks een lekkere shake gehaald ( met aardbei en vanille, want we lusten allebei geen koffie ). Maar goed dat we dit nog niet eerder gezien hadden want ze waren echt overheerlijk. Ondertussen heb ik op de laptop even het verslag van dinsdag zitten tikken.

Toen was het tijd om te boarden. We zaten wat verder naar achteren dus waren een van de laatste die gingen boarden. Tijdens het boarden liep er al een ontzettend opvallende Amerikaan rond… maakte met iedereen een praatje en deed dit nog al erg hard. Bleek deze persoon dus ook nog eens achter ons te zitten…langs hem zat een jongen van een jaar of 14..had nu al medelijden met hem.

Tijdens de reis was hij soms behoorlijk vervelend. Een man van de crew heeft zich diverse malen tot hem moeten wenden en heeft op een gegeven moment nog een fles drank bij hem weggehaald ( daarom was hij dus zo druk ). Gelukkig heeft hij ’s nachts behoorlijk geslapen en was het toch nog rustig.

Ondanks het feit dat we zo’n 3 kwartier later waren vertrokken vanuit New York waren we toch volgens planning om iets voor acht op Schiphol geland.

Het duurde even voordat de koffers op de band lagen maar toen konden we dan toch gaan. Mijn broer Stefan kwam ons ophalen en stond inderdaad al te wachten.

Toch wel lekker om weer thuis te zijn….en vanavond kunnen we ons Rakker weer ophalen bij het dierenpension…heb toch wel zin om hem weer te zien…heb hem toch wel gemist nu ik weer thuis ben.

Deze vakantie is mij echt super goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Maar wanneer dit zal zijn ???