vrijdag, mei 28, 2004

Miami, dinsdag 25 mei 2004

Dinsdag 25 mei 2004

Vandaag hebben we een lange rit van Cocoa Beach naar Miami voor de boeg. Daar we toch al op de highway 1 zitten hebben we besloten hierop te blijven zitten en niet richting de turnpike te rijden. Zo kunnen we onderweg ook nog wat andere plaatsjes aandoen.

Zo zijn we onder andere in West Palm Beach geweest. Dit is een mooie plaats aan de kust waar de rijkere een leuk ‘optrekje’ hebben met een klein bootje aan het water. Bij de Publix hebben we voor onszelf een lekkere lunch gehaald : aardappelsalade, appels en lekkere meloen.

In Fort Lauderdale kwamen we een Alamo-kantoor tegen. Ons linkerknipperlicht deed het al een paar dagen niet en sinds een uurtje of wat brandde ook het lampje van de motor. Ze maakten daarvan een aantekening en konden nu kiezen : doorrijden op eigen risico of de auto hier omruilen. We kozen natuurlijk voor het laatste. We ruilden onze blauwe Saturn Ion in voor een bordeauxrode Saturn L300 welke in een klasse hoger valt ( intermediate ).

Vervolgens via Boca Raton naar Miami afgezakt, het was al met al best wel een lange rit. Het was tegen driëen voordat we bij ons hotel in Miami aankwamen. We hadden gekozen voor het Best Western dat meteen aan het strand lag. Het was een erg mooi hotel met de eerste kamer met een lekker groot kingsize bed ipv 2 kleine tweepersoonsbedden.

We hebben als eerste een lekkere duik in het zwembad genomen, daarna even de tuin uitgelopen en een duik in de zee gedaan. Even nog bij het zwembad wat gezeten en gelezen.

Na een frisse douche zijn we aan de wandel gegaan over de houten boulevard in de richting van het Art Deco District van Miami. Het was nog best een stevige wandeling van een uur en de zon deed nog goed zijn best.

Bij een diner een lekkere hamburger gegeten en daarna na een korte blik op het artdeco district geworpen te hebben zijn we begonnen aan de wandeling terug. We wilden namelijk voor het donker weer terug zijn.

We waren net voor donker weer terug in ons hotel waarna we in een diepe slaap zijn gevallen in ons kingsizebed.