woensdag, mei 26, 2004

Zondag 23 mei 2004

Zondag 23 mei 2004-05-26

Vandaag zijn we begonnen met een Character Breakfast in Animal Kingdom. Het duurde even voordat we een tafeltje kregen maar toen hebben we een heerlijk ontbijtbuffet gehad met alles erop en eraan. Ook kwamen Donald, Goofy, Mickey en Pluto langs onze tafel. Natuurlijk allemaal op de foto gezet

We waren eigenlijk van plan om vandaag Dinosaur te doen maar deze was helaas weer gesloten vandaag. Hopelijk hebben we aan het einde van onze vakantie meer geluk.

Toen zijn we naar Festival of the Lion King gegaan. Dit is echt een van de mooiste shows die ik tot nu toe heb gezien…de muziek, de zang, de decors…echt helemaal geweldig. Hierna ook nog Pocahontas and her Forestfriends gezien maar dit was duidelijk meer voor de kleine kinderen.

Zo’n paar dagen pretparken begint je op een gegeven moment wel op te breken en daarom besloten we terug te gaan naar het hotel. Bij de supermarkt wat lekkere broodjes gehaald en deze op onze kamer opgegeten. Ik heb even een siësta gehouden en Vincent heeft zitten lezen en een computerspelletje gespeeld.

Na een uurtje of 2 waren we weer fit genoeg om naar Magic Kingdom te gaan. Het was vandaag ook echt ontzettend warm en dat was te merken ook. Bij de waterbaan Splashmountain stond een wachtrij van 1,5 uur. De Fastpass was pas vanaf 18.30 geldig maar dit toch liever dan zo lang in de wachtrij staan.

Ik heb bij een stalletje zo’n ventilater met waterspuit gekocht om mezelf af en toe wat verkoeling te geven en dit was echt een goed idee. Toen hebben we The Haunted Mansion gedaan, het bekende spookhuis.

Na even een ijsje gegeten te hebben zijn we bij Mickey’s Philharmonic binnengegaan. Ook dit is weer een 3-d show maar met vooral stuntelige Donald in de hoofdrol. Het was hierna nog steeds geen tijd voor Splashmountain en daarom zijn we naar Spacemountain gegaan. Ikzelf had even overal genoeg van en daarom ging Vincent een keer alleen. Ondertussen heb ik wat rondgekeken in een van de vele winkeltjes.

Toen was het eindelijk tijd voor Splashmountain. Van de buitenkant lijkt dit zo’n standaard boomstammenritje maar het is veel meer….tijdens het varen krijg je een heel verhaal te zien over broer Konijn en z’n vijanden. Met nat worden viel het gelukkig wel mee.

We hielden het voor gezien vandaag en zijn heerlijk bij de Pizzahut wezen eten, lekker knoflookbrood vooraf en toen een lekkere panpizza ( die natuurlijk veel te groot was ).

Terug in het hotel hebben we onze spullen al voor een groot deel ingepakt want morgen gaan we weg uit Orlando en gaan ons rondje Florida doen, te beginnen met het Kennedy Space Center.